Chockladmousse!

Ska precis avnjuta en gudomligt god chockladmousse gjord på 86% lindtchocklad, ägg, fruktsocker och en skvätt grädde toppad med varma hallon! Prova ;)
Men jag ska inte bara frossa i min chockladmousse, jag ska också plugga in det sista i franska och sedan sätta igång och skriva på min roman? novell? historia? something... Och såklar lyssna på en massa bra musik, bla av en ny favorit, Cocorosie. Länkar hennes myspace http://www.myspace.com/cocorosie bäst är låten animals som användes i Dramatens uppsättning av Hamlet. Nej, nu ska jag fortsätta avnjuta min mousse :)

Hare!

 <----chockladmousse

Helgen

Tänkte sammanfatta en ovanligt lugn helg :) I fredags, efter en skoldag bestående av biobesök på stockholms filmfestival junior och brännbollturnering (vilket jag inte medverkade i eftersom jag fortfarande är förkyld, jag låg och solade istället :P),  träffade jag min käre vän Linda och gick runt i gamla stan med en glass i handen, åkte hem till hennes (och hennes mammas) lägenhet i Hjorthagen. Där försökte vi ta igen lite minnen från barndomen vid en trädgunga. Lördagen blev lite stressigare med bollgymnastik-träning i två timmar, sedan genast till Kalle Flygare och spela teater i tre timmar. Kvällen var jag bara hemma och skrev, blev en hel del :) I söndags pluggade jag på det fördömda kemiprovet (som jag snart måste plugga vidare på) jag ligger efter med... Hann också med mitt första styrelsemöte som ledamot i MUF östermalm. Planerades in en massa kampanjer inför EU parlament-valet, ska bli jättekul! Dock får jag inte rösta än... Men ni som kan det, gör det! Det är viktigt... "Ett starkare EU för Sveriges bästa!"

Nej, nu måste jag forsätta med det fördömda kemiprovet...

NU skriver jag igen!

Nu skriver jag äntligen igen, varför jag har haft ett uppehåll är för att jag inte brytt mig om den här bloggen ordentligt, det kommer alltid nåt ivägen och så väljer jag bort bloggen... men det är kul att blogga + att man minns vad man gör så jag börjar igen nu. Jag har varit sjuk hela dagen idag, dagen började med att jag nös och sedan direkt blödde näsblod, inte kul =( Sedan pluggade jag för ett ekonomiprov som jag gick till skolan kl 2 för. Ekonomi är jättekul, gick bra på provet! Men min hosta ville inte ge sig, trots missbruk av halstabletter. Under kvällen åkte familjen, utan syrran, till min farmor och farfar för att den gammla gubben fyllde 85. Grattis! Drack kaffe vi köpt till dem från dominikanska. Resten av kvällen har jag försökt plugga till det där fördömda nationella provet, hatar det. Matte är tyvärr ologiskt, och meningslöst, iallafall i mitt fall. Så jag har inte pluggat på bra, i protest! Nu är jag trött och ska sova, får panikplugga precis innan provet, brukar funka ganska bra!

RSS 2.0